Free Broker Group & tydliga

Tydliga tillhör Free Brooker Group och är en ny aktör på den Svenska rådgivarmarknaden inom försäkring och finansiella tjänster. I dag är vi cirka 210 rådgivare samt 60 assistenter på fler än 40 orter runt om i Sverige.
Som fristående aktör väljer vi från hela marknadens utbud av försäkringar, pensioner och placeringar.
De flesta av våra förmedlare arbetar under egna företagsnamn men alla är utrustade med FBGs muskler.
Det betyder att marknadens bästa lösningar nu finns hos en personlig rådgivare nära dig.
Vi talar lika många dialekter som det finns landskap och tillsamm
ans har vi ett utbud som slår det mesta. 

Vi är en serviceorganisation för fristående rådgivare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbhet och lyhördhet.

Är du rådgivare och vill ansluta dig till oss


Är ni ett förmedlarbolag idag och vill tillhöra en större organisation som kan hjälpa er i vardagen.
Vi gör din vardag lättare. Läs mer om hur du blir medlem och vad det innebär.                                       Läs mer

Vi har 80 lokala kontor nära dig

Vi finns där våra kunder bor och den som har frågor kan snabbt komma förbi kontoret på väg hem från jobbet. FBGs framgång och överlevnad är baserad på nära och långvariga relationer med djupa rötter på orter över hela Sverige. Men för att hänga med och fortsätta utvecklas har alla varit tvungna att höja blicken och samarbeta. Tillsammans kan FBG vässa rådgivarens förmåga, skaffa kunskaper och utblick över det enorma utbudet, vässa de digitala verktyg och använda vår gemensamma tyngd för att förhandla fram rätt produkt till rätt pris för våra kunder. Vi är nära, lyhörda, trygga, flexibla och ärliga.