Vi erbjuder viktiga tjänster för ökad säkerhet och ekonomisk tillväxt

Investeringsrådgivning

Behöver du hjälp med sparande och placering? Tydliga erbjuder professionell investeringsrådgivning för att göra det enkelt för dig att komma igång med ditt sparande. Alla våra investeringsrådgivare har genomgått rådgivarutbildning genom Swedsec och har bred kompetens och stor expertis inom området.

Rådgivning privat

Saknar du försäkring för dig och din familj? Tydliga erbjuder rådgivning och rekommenderar vilka försäkringsskydd och sparformer som passar just för er. Beroende på situation, behov och önskemål analyserar och anpassar vi rådgivningen individuellt.

Rådgivning företag

Vill du undvika risker i ditt företag? Tydliga erbjuder sakrådgivare med expertis på risker som företag dagligen exponeras för. Utifrån företagets behov, önskemål och ambitionsnivå utformar vi ett optimalt försäkringsskydd för just ditt företag.

Vår rådgivningsprocess

1

Vi samlar in fakta om dina behov och önskemål

Dina behov och önskemål utgör grunden för den rådgivning du behöver. Utifrån dessa faktorer, i samspel med din ekonomiska situation, utformar vi ett underlag för vidare analys.

2

Analys sker tillsammans med rådgivare

Vi analyserar och granskar underlaget noggrant för att uppfylla dina unika önskemål. Utifrån dina förutsättningar hittar våra rådgivare de rätta lösningarna för dig.

3

Du får förslag för att uppnå ekonomisk trygghet

Genom professionell och kvalificerad rådgivning hjälper vi dig att hitta försäkringsskyddn och sparformer anpassade för dig och dina behov. Vårt mål är att du ska uppnå ekonomisk trygghet och bästa ekonomiska tillväxt.