Catella         

Catella är en ledande europeisk Corporate Finance-rådgivare. Vi erbjuder samtliga kompetenser som krävs för att genomföra komplexa transaktioner.

Vi är stora, men snabba - 500 anställda i 12 länder gör oss inte alls till en av de största aktörerna på marknaden. Men i förhållande till storlek så är vi snabbare i våra processer då vi har en väldigt enkel och affärsfokuserad kultur. Vi har inte möten för mötets skull. Vi ser ständigt över våra processer för affärens skull. Hos oss behöver inga Excel-ark skickas till andra sidan Atlanten för godkännande innan vi kan agera. 

Vi är internationella, men personliga - Goda affärer är som bekant beroende av ett bra nätverk. Ett riktigt nätverk där människor känner människor och inte bara kända titlar eller efternamn. Det finns en anledning till att fastigheter, bolag och deras nuvarande och blivande ägare kommer tillbaka till oss. Våra kunder vet att vi är en mötesplats för nya möjligheter. 

Vi tror på Business to People - På Catella söker vi alltid den bästa lösningen åt våra kunder. Den finner vi genom att alltid jobba bredvid dig som kund och din organisation. Vi sätter samman olika team beroende på vilken organisation vi möter, eftersom alla företag, och människorna i dem, är olika. Vi tror mer på business to people än business to business. 

 

            4381.Catella_partner_1.358x.png

Blankettcenter

 

Kontaktperson:

Carl Berg

 070-634 20 43

 carl.berg@catella.se