Coeli          

Coeli är en svensk kapitalförvaltare med förtroendet att förvalta cirka 20 miljarder kronor åt våra kunder. Vi skapar mervärde i kundernas investeringar, till så förutsägbar avkastning som möjligt.

Vi vänder oss till både företag och privatpersoner, till både professionella investerare som kan sin sak och till de som behöver hjälp av experter med sina investeringar. Våra kunder finns runt om i hela världen.

Förvaltarteamen specialiserar sig på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Våra fonder inom fastigheter och private equity erbjuder investeringsmöjligheter i tillgångsslag som normalt inte är tillgängliga för privata investerare.

Förutom Coelis globalfond, som har hela världen som arbetsfält, har vi fonder med specifik inriktning: Sverige, Norden, USA och gränsmarknadsländer. Här är vår kunskap och förmåga grundläggande för att ta bort en del av risken. Med vår kompetens upptäcker vi nya möjligheter och skapar bättre riskspridning i våra kunders investeringsportföljer.

Coeli har funnits sedan 1994 och är idag ett företag med cirka 70 anställda. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro.

Namnet Coeli är inspirerat av Atlas Coeli, den första fullständiga stjärnkartan som med precision visar stjärnornas positioner på stjärnhimlen och skapar en helhet. Vi utgår från helhet och precision när vi arbetar. Det är då vi skapar förutsättningar för mervärde. Vi lämnar inget åt slumpen.

 

4391.Partner_Coeli.358x.png

 

Kontaktperson:

Kemal Zaimovic

 072-402 08 80

 kemal.zaimovic@coeli.se