VÄLKOMMEN TILL IF VÅRDPLANERING

Vi som arbetar på vårdplaneringen är alla legitimerade och erfarna sjuksköterskor. Vi bokar tid för operation eller specialistvård så du slipper långa vårdköer. Med vår sjukvårdsförsäkring får du tillgång till ett nätverk av välrenommerade vårdgivare.

3125.Health-702-300x120.jpg

Sjukrådgivning och vårdplanering

Har du en sjukvårdsförsäkring och behöver rådgivning eller planerad vård, kontakta oss!

Se öppettider och telefonnummer

3126.cykel-och-sakerhet.jpg

Ersättning för kostnader

Vid sjukdom eller skada som omfattas av försäkringen kan du få ersättning för dina kostnader. Ansökan kan göras direkt på nätet.

Få ersättning för kostnader

3127.surfplatta.jpg

Träffa din läkare online

Med tjänsten MeeDoc kan du träffa läkare och specialister genom vårdmöten online, utan att behöva gå till en mottagning.

Läs mer om MeeDoc

 

Vårdplaneringen tipsar!


Måndag förmiddag är då flest ringer till oss och därför kan kötiderna vara längre. Om du har möjlighet så rekommenderar vi att du ringer vid en annan tidpunkt så kan vi hjälpa dig snabbare!
 

Sjukvårdsförsäkring


Sjukvårdsförsäkring ger dig och dina anställda snabbare tillgång till privat vård utan långa väntetider. I försäkringen ingår en vårdgaranti som garanterar att behandlingen påbörjas inom 14 arbetsdagar.

 

Ont i lederna?


Stockholms Läns Landsting och Karolinska Institutet har tagit fram ett test som ger dig med ledbesvär möjligheten att se om dina symtom stämmer in på någon form av reumatisk ledsjukdom.