Investeringsrådgivning!

Alla våra investeringsrådgivare har genomgått rådgivarutbildning (Swedsec) och uppfyller de mycket höga krav som ställs på våra rådgivare. Våra inveteringsrådgivare hjälper dig att hitta bra lösningar som passar just dig och kan ge dig råd kring flera olika finansiella tjänster och produkter. Vi vill att våra kunder ska få en professionell och gedigen rådgivning, utifrån sin placeringshorisont, riskvilja och ekonomisk situation.

Det finns många alternativ att välja bland när det kommer till hur du ska placera och förvalta ditt sparande, vi hjälper dig att hitta de rätta produkterna eller tjänsterna.
Vill du komma i kontakt med någon av våra duktiga investeringsrådgivare, tveka inte att ta kontakt med oss så hittar vi en rådgivare nära dig.

Fakta insamling

3164.shutterstock_119233999_FullSliderWidth.348x.jpg

Vi vill att våra kunder ska få en professionell och gedigen rådgivning, utifrån sin placeringshorisont, riskvilja och ekonomisk situation.
Därför lägger vi väldigt stor vikt i att ta reda på hur du ser på placeringshosrisont, risk och ekonomisk situation. 

Analys 

3166.ny.348x.jpg
Analys tillsammans med rådgivare

Utifån svaren på frågorna, går ni tillsammans med en av våra certifierade rådgivare igenom svaren och analyserar just din situation.

 

Förslag

3167.Bildss1.348x.jpg

Förslag på placering

Rådgivaren tar fram ett förslag på placering utifrån svaret på frågorna och analysen, som rör bland annat hur länge kunden ska spara, hur kunden ser på risk och hur den ekonomiska situationen ser ut för tillfället. Förslaget är individuellt och behöver ses över med jämna mellanrum.